Spor Çantasının Olmazsa Olmazları Nelerdir?

22-11-2019 14:25
Spor Çantasının Olmazsa Olmazları Nelerdir?

Spor salonuna gittikten sonra gerekli malzemeleri unutmak hepimizin başına gelmiş bir olaydır. Spora giderken eksiksiz bir şekilde hazırlanmak için sizlere yardımcı olmak amacıyla bir liste hazırladık. Bu liste sizlere kolaylık sağlayacak, hem de spor türünüze göre gerekli ekipmanlarınızı yanınıza alacağınız sizleri bilgilendirecek bir listedir. Sporunuzu zevkli hale getirecek ürünlerden spor sonrasındaki ihtiyaçlarınız ve bakımınız için gerekli malzemeleri sizinle paylaşacağız. İşte sizin için hazırladığımız bir spor çantasında mutlaka olması gereken malzemeler ;

Spor Çantası Nasıl Hazırlanmalıdır?


 

-Spor Giysileri

  • Sporcu taytı ya da şortu
  • Ter emici tişört – Termal tişört
  • Spor çorabı
  • Bayanlar için sporcu sütyeni
  • Spor ayakkabı

-Suluk

Spor yaparken günlük yaptığımız stabil işlerden daha fazla efor ve güç sarf ederiz. Bu yüzden vücudumuz su kaybına maruz kalır. Bunun önüne geçebilmemiz için spor yaparken mineral almamız gerekir. Evden çıkmadan çantanızda mutlaka sporcu matarası bulundurun ve içerisine su doldurarak spor esnasında suyunuzdan içmeyi unutmayın!



Yüzmeye gidiyorsanız deniz gözlüğü, bone ve mayonuzu unutmayın. Fitness salonuna gidiliyorsa ağırlık eldivenleri ellerinizin yıpranmamasına, nasır olmamasına yardımcı olacaktır. Bunun için avuç içi deriden yapılan ürünler sağlığınız açısından da etkisi olacaktır. Pilates veya yoga derslerine gidiyorsanız yanınızda mutlaka mat götürmeniz, faydanıza olacaktır.

Spor yaparken cep telefonlarımızı yanımızdan eksik etmek istemiyorsak cep telefonlarımıza bağlanabilen akıllı bileklikler bir diğer adıyla sporcu saatleri de spor sevenlerin yardımcısı olacaktır. Atılan adımdan çevrilen pedala, nabız ölçümünden atılan kulaca, uyku kalitesinden yiyecek içecek izlemeye, sağlıklı bir spor hayatı için ihtiyaç duyacağınız tüm detayları size sağlayabilen bilekliklerdir.




Sporunuz bittikten sonra güzel bir duşu mutlaka hak ediyorsunuz. Bunun için çantanızda bir adet havlu, şampuan ve iç çamaşırı yer almalıdır. Deodorant kullanmayı seviyorsanız duştan sonra sıkabilmek için yanınıza bir adet deodorant almak size güzel bir koku katacaktır. Duş için terlik almayı unutmayınız. Bayanlar mutlaka yanına saç tarağı, toka, mikro fiber havlu almalıdır. Mikro fiber havlular emme kapasiteleriyle ünlü olduklarından işinizi kolaylaştıracak ve sizi kuru tutacaktır.

 

     

 


Detaylar için ; spordamarka.com/kategori/sporcu-cantasi

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.