En iyi 5 Su geçirmez Bot Ayakkabı Tavsiyesi

06-12-2019 23:23
En iyi 5 Su geçirmez Bot Ayakkabı Tavsiyesi
En iyi 5 Su geçirmez Bot Ayakkabı Tavsiyesi 
 
 
Kış aylarının ıslak ve tahmin edilemez havası, sağlam bir çift ayakkabının ayaklarınızı hem kuru tutmak hem de ayakkabılarınızın sağlam kalması için en önemli faktördür. Ayakkabılar genelde kendilerini su gördüğünde belli eden ekipmanıdır. Bu yüzden kış aylarında kalitesi bilinen şık ve kaliteli botları tercih etmemiz gerekiyor. Su geçirmez teknolojisiyle üretilen bot ayakkabılar moda dışında işlevsel olarak da bizi tatmin edecek düzeyde oluyor. Sizler için ihtiyacınız olan 5 su geçirmez bot ayakkabıları derledik.


En İyi Su Geçirmez Bot Ayakkabı Marka ve Modelleri


  • Uhlsport Essen WaterProof Koşu ve Yürüyüş Ayakkabısı


Uhlsport Essen 1201608 Erkek Su Geçirmez Bot, Yürüyüş Ayakkabısı üreticisi Alman devi Uhlsport tarafından imalatı yapılmıştır. Günlük yaşantınızda kullanabileceğiniz rahat, konforlu, su geçirmeyen, şık bir kışlık ayakkabı tarzıdır. Sympatex ve Waterproof teknoloji birleşimi bir üründür. Bu teknoloji ayakkabının yağmurlu havalarda dışarıya çıkma tereddüt ’ünü ortadan kaldırıyor. Çünkü bu ayakkabı birçok testten başarılı ile geçmiş bir üründür. Ürün Alman malıdır.

  • Adidas BB1935 Terrex AX2R Bot Ayakkabı


Alman devi olan Adidas birçok spor malzemesi yönüyle tanınan bir markadır. Terrex modelini üreten Adidas waterproof teknolojisini bu ayakkabı da uygulamıştır. Su geçirmez özelliğiyle öne çıkan Adidas Terrex modeli kış aylarında ayaklarımızda soru işareti bırakmıyor. Ayaklarımızı sıcak tutan ve konforlu bir ayakkabı olan Adidas Terrex tercih edilebilecek bir ürün olduğunu söylemek isteriz.

  • Slazenger Draco Bot, Günlük Giyim Ayakkabısı


Ünlü bir marka olan Slazenger, ayakkabının artık piri olmuş diyebiliriz. Bu işi yükseltmeyi başaran İngiliz devi Slazenger, Draco modeliyle de öne çıkıyor. Aslında birçok güzel kışlık modeli olan Slazenger Fuji, Alfa, Aref, Agda, Erla modelleriyle de biliniyor. Çocuk botlarında da çok tercih edilen bir marka olan Slazenger’ ın tercih edilebilecek bir ürün olduğunu vurgulamak isteriz.

  • Timberland Su geçirmez Timberland Bot Ayakkabı


Birinci kalite su geçirmez deri ve süet dayanıklılık ve uzun süreli kullanım sağlar,Su geçirmez zar sayesinde ayaklar her hava koşulunda kuru ve rahat kalır, %100 geri dönüştürülmüş opet şişelerden yapılmış bağcıkları dayanıklı ve çevre dostudur,Yastıklı EVA ayak tabanı şoku emerek ayağa destek verir, Hafif EVA orta taban tüm gün destek ve rahatlık sağlar,İç taban çeliği mükemmel destek sağlar,Kaymayı önleyen dayanıklı alt tabanı %34 geri dönüştürülmüş kauçuktan yapılmıştır ve çevre dostudur.

  • Greyder 01082 8K Su Geçirmez Bot Ayakkabı


%100 deriden üretilmiştir.
Su geçirmezlik garantisi verir.
Ağırlığı : 600
Taban (Platform) Yüksekliği : 16
Taban Materyal : Termo
Tarak (Genişlik) Kalıbı : Geniş
İç Materyal : Deri + Tekstil
Bu ayakkabı hakkında şöyle bir bilgiyi söylemeden es geçmeyelim. Ürünün kalıbı 1 numara büyüktür, bu yüzden giydiğiniz numaradan bir numara küçük tercih etmeniz yararınıza olacaktır. 




Ayakkabı modellerini Detaylı İncelemek İçin; spordamarka.com/kategori/yuruyus-ayakkabisi

Ayakkabı Bakımı Nasıl Yapılır?


Öncelikle bir ayakkabı alacaksanız işe doğru bir seçimle başlamalıyız. Ayağınıza büyük veya küçük gelen bir ayakkabıyı, "kalın çorapla giyerim” veya "bir süre sonra açılır” diye düşünerek almayın. Alacağınız ayakkabının kalitesi de bu noktada oldukça önemlidir. Kalitesiz bir ayakkabıya yapacağınız düzenli bir bakımın etkisi, kaliteli bir ayakkabıya oranla oldukça düşük kalacaktır. Ayakkabınızı giyip çıkarırken nazik davranın. Çıkarırken, bağcıklıysa bağcıklarını çözüp bollaştırarak; giyerken de mutlaka çekecek yardımıyla giymeniz ayakkabının uzun süre dayanmasını sağlayacaktır. Eğer ayakkabınız herhangi bir şekilde ıslandıysa, ısıtıcıların yanında kurutma işlemi yapmayın. Yoğun sıcağın etkisiyle ayakkabınızın derisi kurur ve çatlar. Ayakkabıların pek çoğunu makinede yıkamanızı tavsiye etmiyoruz. Zaten satın aldığınız ürünün kullanım talimatlarına birebir uymadığınız için doğabilecek arızalarda herhangi bir hak talep edemeyeceksiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.