Basketbolda Hangi Akseauarlar Tercih Edilir?

20-11-2019 16:31
Basketbolda Hangi Akseauarlar Tercih Edilir?

Basketbol kıyafetleri, giyim ve aksesuar konusunda sadece spor yaparken değil, günlük giyimde de kullanılabilen kıyafetlerdir. Rahat ve konfor açısından giyilen bu kıyafetler gün içerisinde ve spor yaparken sizleri rahat hareket ettirebilecek ve öz güveninizi kazandırabilecek, basketbol oynarken seri manevralar yapabileceksiniz.



Basketbol da Kıyafet Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?


Öncelikle sizlere basketbol üniformasından bahsetmek istiyorum. Basketbol üniforması temel olarak üst forma, basketbol şortu, basketbol ayakkabısı, basketbol çorabı, basketbol ayakkabısı  ve basketbol aksesuarları olarak tamamlanır. Basketbol müsabakalarında ayakkabı ve basketbol aksesuarları sizin zevkinize göre seçilebileceği gibi forma ve çorap standartlara uygun olarak giyilmelidir, özellikle profesyonel basketbol maçlarında çorap dahil tüm takım oyuncularında aynı olmalıdır.

Basketbol ve koşu, zıplama, esneklik gerektiren bir spor olduğu için bu rahatlık ve esnekliğin sağlanması gereklidir. Bu yüzden basketbol formaları kolsuz ve bol olarak üretilmektedir. Basketbol da formalar mutlaka şortun içerisine sokulmalıdır. Ayakkabılar ise,bilek yapısını ve sağlığını korumak için dayanıklı maddelerden üretilir.


Tamamen sizin zevkinize göre, basketbol formalarının içine termal içlikler de kombin edilebilir. Basketbol taytları ise basketbol şortlarının içine giyilebilir. Bu termal içlikler müsabaka ve günlük kullanımda terinizi emerek size konfor sunacaktır.
Temel olarak

 


  • basketbol forması
  • basketbol şortu
  • basketbol çorabı
  • basketbol ayakkabısı
olarak basketbol üniformasının temelini bu unsurlar oluşturmaktadır.

 

 

Kolluk, saç bandı, bileklik ve dizlik gibi basketbol aksesuarları da performansınızı arttırma da kendinize öz güven getirmesinde sizlere yardımcı olacağına inanıyoruz.


Detaylar için ; spordamarka.com/kategori/basketbol

           

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.